HAE MUKAAN TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKE

Tervetuloa mukaan hakemaan Pin-Up Finland 2020 -kilpailuun!

Haku vuoden 2020 -finaaliin on avattu. Odotamme innolla hakemustasi, yhteistä matkaamme ja huikaisevan spektaakkelimaista ja nautittavaa finaalia, joka käydään syksyllä 2019. Käsittelemme luottamuksella meille tulleet hakemukset lähettämiesi tietojen perusteella, joten vastaa mahdollisimman tarkasti alla esitettyihin kysymyksiin. Huomioithan myös, että lähettämäsi kuvat tuovat parhaat puolesi Sinusta esiin.

Hakemuksessa kysytään tietoja, joilla on merkitystä valintaan sekä linkkejä Instagram, että Facebook-sivuihin. Kuluta hakemukseesi siis vähän aikaa, ja pidä huoli siitä, että sivuillasi olevia pin-up kuvia, voimme tarkastella julkisesti. Valintaan vaikuttaa paitsi hyvä hakemus ja lähettämäsi kuvat, myös historiasi pin-upin parissa, jota etsimme sivuiltasi. Haemme finaaliin mukaan ensisijaisesti naisia, joilla pin-up on elämäntapa ja joilla on tavoitteita ja unelmia aiheen ympärillä ja joka olisi hyvä esikuva muillekin alalle pyrkiville. Hae mukaan täyttämällä oheinen lomake. Täytä kaikki kohdat ja tarkista, ettei yhteystiedoissa ole virhettä.

Mikäli Sinulla on ongelmia lomakkeen kuvien lähettämisen kanssa, voit lähettää ne meille suoraan osoitteella info@pinupfinland.com. 

Lomakkeessa kysyttyjä henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin. Tietojen ylläpitäjä on Pin-Up Finland ja tietoja itsestään voi tiedustella info@pinupfinland.com sähköpostista. Lomakkeessa käsiteltävät tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä käsitellään turvallisesti. Kerättävät ja käsiteltävät tiedot koskevat vain nimenomaista kilpailua ja tapahtumaa kilpailun ympärillä.