Wilhelmina af Fera 1 Runner-up VLV-kisassa

22.04.2018

Mahtavaa! Rapakon toisella puolen on lauantaipäivä vaihtumassa iltaan ja me täällä sunnuntaiaamuna, toivottavasti hyvin ja pitkään nukutun yön jälkeen ollaan saatu kauniit silmämme auki. Ja tänään ne aukesivat poikkeuksellisen nopeasti kun messengeriin paukahti kuva Wilhelminalta. Kuva puhui puolestaan. 1 Runner-up, luki Wilhelminan Viva rulettipalkinnossa, kuinkas muutenkaan!

Kuva: @so_sweet_trouble
Kuva: @so_sweet_trouble

Viva Las Vegas Rockabilly Weekendin pin-up -kilpailu on tullut päätökseen ja tulokset julkaistu! Iki-ihana, kansainvälistä pin-up -mallinuraa luova Wilhelmina af Fera on sijoittunut Miss Viva Las Vegas Pin-Up -kilpailussa toiseksi, eli Miss VLV Pin-Up 1 Runner-Up. Niin hienoa! Wilhelmina on Pin-Up Finland -kilpailun uusi vetäjä, joten osallistujat saavat kokeneen ja upean esikuvan veturikseen. 

- Minusta on vallan ihana päästä vetämään tätä jo perinteikästä kisaa, ja lähden innolla viemään kisaa suuntaan, johon pin-up kulttuurin niin meillä Suomessa, kuin muuallakin olisi hyvä lähteä kehittymään, antaen kisalle uutta nostetta ja laatua, jotta kisa pystyisi jatkossa tuottamaan myös kansainvälisesti menestyviä pin-up malleja, ja antamaan potkua alan uusille nimille, Wilhelmina kertoo.

Wilhelminan matka pin-up -kilpailuun Las Vegasiin on ollut monella tapaa pitkä, hänen nuoresta iästään huolimatta. Ei pelkästään matkustaa paikan päälle toiselle puolelle maapalloa kisaamaan ja vieläpä ensimmäistä kertaa koskaan Yhdysvaltoihin, vaan niin kuin monen muunkin pin-up-mallin kohdalla se on Wilheminalla ensin tarkoittanut vuosien ajan esikuvien seurantaa, pin-up -kulttuurin olemassaolon tunnistamista, oman taiteellisen suunnan ja intohimon löytämisen. Ja sen lisäksi valtavasti kokemusta ja määrätietoista paloa edetä asiassa eteenpäin. Ja paljon muuta! Mutta kun uskoo itseensä ja on valmis tekemään sen eteen paljon työtä, on tulokset sen mukaisia. Wilhelminasta kuulemme vielä. 

Pin-Up Finland haluaa toivottaa Wilhelminalle äärimmäisen paljon onnea tästä hienosta saavutuksesta. Olemme hyvin iloisia saadessamme hänet mukaamme, kun käynnistämme kilpailun 8:tta kisavuotta.


Haluaisin toivottaa kaikki alkavatkin pin-up mallit hakemaan reippaasti mukaan uudistuneeseen Pin-Up Finland- kisaan! Tehdään yhdessä vuodesta 2018 elämäniloinen, positiivisen omakuvan ja oppimisen aikaa pin-upin ihanissa pyörteissä!

Suomalainen Wilhelmina af Fera sijoittui hetki sitten päättyneessä Miss Viva Las Vegas Pin-Up -kilpailussa toiseksi, eli hän oli kilpailun 1 Runner-up. Voiton vei Frantasy Island Uudesta-Seelannista ja kolmas oli The Flying Pinup Australiasta. Viva Las Vegaksin pin-up -kilpailu on yksi maailman eniten kiinnostusta herättävä pin-up -kilpailu.