Wilhelmina af Feran -haastattelu

16.04.2018

Pin-Up Finland 2018 kilpailun vetäjäksi on valittu kansainvälistä pin-up -mallinuraa luova, vuoden 2016 finalisti ja toinen perintöprinsessa Wilhelmina af Fera. 

Millä mielin lähdet vetämään ja uudistamaan Pin-Up Finland kilpailua?

- Minusta on vallan ihana päästä vetämään tätä jo perinteikästä kisaa, ja lähden innolla viemään kisaa suuntaan, johon pin-up kulttuurin niin meillä Suomessa, kuin muuallakin olisi hyvä lähteä kehittymään, antaen kisalle uutta nostetta ja laatua, jotta kisa pystyisi jatkossa tuottamaan myös kansainvälisesti menestyviä pin-up malleja, ja antamaan potkua alan uusille nimille.

Olet itse ollut mukana Pin-Up Finland kilpailussa, miten tärkeänä tai minkälaisia kokemuksia sinulla on kilpailuun osallistumisesta?

-Oma kisakokemukseni oli pääasiassa postitiivinen. Alan, varsinkin nuorille, harrastajille tekee hyvää päästä tekemään enemmän kuvauksia ja saada kokemusta edustustehtävistä, jotka kuuluvat suurilta osin pin-up mallin "työtehtäviin". Kisasta on myös mahdollista löytää uusia tuttavuuksia, löytää yhteistyökumppaneita ja solmia ystävyyssuhteita, ja pyrin kisan uudistuksilla vielä entisestään parantamaan näitä mahdollisuuksia.


Onko jotain muuta mitä haluat sanoa kilpailuun ja PUF tiimiin tulostasi? 

-Haluaisin toivottaa kaikki alkavatkin pin-up mallit hakemaan reippaasti mukaan uudistuneeseen Pin-Up Finland- kisaan! Täydellinen ei tarvitse olla, ei ole meistä kukaan, mutta tyylisuunnan näkyminen aidosti omassa elämässä (kuten myös julkiset sosiaalisen median profiilit, joista voimme tätä tyyliä ihastella! ;) ) auttaa huomattavasti kisaan mukaan pääsemisessä! Haluan tehdä parhaani, jotta kisasta tulisi laadukas kokemus niin finalisteille, PUF-tiimille kuin kaikille teille, jotka seuraatte alaa ja kisaa paikan päällä Lahden Jenkkiautonäyttelyssä kuten myös sosiaalisen median kautta. Hae mukaan ja tehdään yhdessä vuodesta 2018 elämäniloisen, positiivisen omakuvan ja oppimisen aikaa pin-upin ihanissa pyörteissä!