Suomen tunnetuin

Pin-Up Finland

Pin-Up Finland -kilpailun emäntä Wilhelmina af Fera

Pin-Up Finland on Suomen tunnetuin pin-up -alan mallikilpailu, jota on järjestetty vuosittain vuodesta 2011 lähtien. Kilpailussa etsitään pin-up, vintage ja fiftari -tyylisuunnat elämäntavakseen valinneita Naisia, jotka ovat tai haluavat pin-up malleiksi. Pin-Up Finland -finaalikilpailun tuottajana, emäntänä ja kouluttajana toimii itsekin PUF -kilpailussa toiseksi sijoittunut Wilhelmina af Fera.

Wilhelmina af Fera. Kuva: Mikael Häggblom
Wilhelmina af Fera. Kuva: Mikael Häggblom

Pin-Up Finland on solminut yhteistyösopimuksen kansainvälistä uraa tekevän, niin lehtien sivuilla kuin kansissa kuten myös retro brändien kasvona nähdyn Wilhelmina af Feran kanssa Pin-Up Finland -kilpailun vetämisestä alkaen kaudelta 2018.

Malli Rosie Revolution, Kuva Bostjan Tacol Photobilly
Malli Rosie Revolution, Kuva Bostjan Tacol Photobilly
Pin-Up Finland on samalla myös Suomen ensimmäinen ja tunnetuin pin-up-alan mallikilpailu, jota on järjestetty vuosittain vuodesta 2011 lähtien. Kilpailussa etsitään pin-up-elämäntavasta kiinnostuneita naisia, jotka kokevat tyylisuunnan omakseen ja jotka haluavat pin-up malleiksi. Kaikenkokoisissa ja -muotoisissa osallistujissa näkyvät terveet elämäntavat ja itsestään huolehtiminen, koska he toimivat roolimalleina ja esikuvina muille alalle pyrkiville. Kilpailuun osallistuneet ja aktiiviseksi toimijoiksi osoittautuneet mallit työllistyvät erilaisissa alan tehtävissä promootiotapahtumissa, muoti- sekä mainosmalleina.

Pin-Up Finland -Facebookissa www.facebook.com/pinupfinland
Pin-Up Finland - Instagramissa www.instagram.com/pinupfinland